Servicevilkår

CS Blomsterdesign
Bergmannsvej 29
Thurø By
5700 Svendborg
Cvr: 42555460
Tlf. 20 13 89 83
Mail: christina@csblomsterdesign.dk

Bestillinger
Ordren SKAL være os i hænde SENEST 24 timer FØR den ønskede levering . Vi har ingen levering om mandagen og om søndagen, undtagen Morsdag, Farsdag, Valentinsdag.

Vi kan derfor være nødsaget til at leverer din ordre kommende hverdag, efter modtagelsen af ordren.

Ved levering til begravelse skal tidspunkt på dagen altid oplyses.

Hvis modtageren ikke er hjemme
Har du givet mulighed for, at vi kan sætte bestillingen uden for døren, gøres dette. Vi kan dog ikke erstatte evt. bortkomne bestillinger. Hvis det vurderes at temperaturen er for høj eller lav til at sætte bestillingen uden for døren, tages den med tilbage til butikken, og der afleveres et kort, hvor modtageren anmodes om at afhente varen snarest muligt i butikken. Ligeledes kan der forekomme situationer, hvor vi ikke sætter bestillingen uden for døren, hvis vi vurderer at det ikke er forsvarligt at efterlade bestillingen. Hele bestillingen tages med tilbage til butikken, og der afleveres et kort, hvor modtageren anmodes om at afhente bestillingen snarest muligt.

Er bestillingen til en etageejendom, eller anden ejendom, hvor det ikke er muligt at komme ind i opgangen, tages bestillingen med tilbage til butikken. Er det ikke muligt at aflevere et kort (primært pga. af aflåste hoveddøre til trappeopgange) forsøges modtageren kontaktet pr. telefon – hvis du i din bestilling har oplyst modtagerens telefonnummer.

Du kan med fordel give os mulighed for at tage bestillingen med til butikken, hvis der ikke er nogen hjemme. Vi afleverer et kort, hvor modtageren anmodes om at afhente bestillingen snarest muligt i butikken. På den måde undgås eventuelle bortkomne bestillinger.

For alle bestillinger
Ved ekstreme vejrsituationer som snestorm og isslag og ved andre force majeure lignende situationer (herunder andre tilfælde af ekstremt vejrlig, krig, strejke mv.) kan der forekomme uregelmæssigheder i leveringerne, og din bestilling vil blive leveret ved førstkommende lejlighed.

Levering på bestemte tidspunkter af dagen kan ikke loves, men vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan for at opfylde dine ønsker. Alle leveringer til firmaadresser forsøges leveret inden kl. 16.00.

Bemærk, at der kan være dage på året, hvor ovenstående leveringstider ikke kan garanteres på Valentinsdag, Morsdag og Farsdag.

Levering af ordrer til hospitaler, hoteller, firmaadresser, ankommende eller afsejlende skibe kan ikke garanteres, da det ikke altid er muligt at levere til modtageren personligt. Vi gør opmærksom på, at kunden i forvejen må acceptere at betale for en ordre, der måske ikke når frem til modtageren.

Alle priser og gebyrer er angivet i DKK og inkl. moms.

Vi accepterer flg. kort: Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, og, ligesom det er muligt at betale med MobilePay.

Bemærk:
Ved kortbetaling hæves beløbet på leveringsdatoen. Alle kortbetalinger bliver hævet senest 7 kalenderdage efter bestillingsdato.

Alle kunder modtager ved internetkøb en bekræftelse både på skærmen og via e-mail på, at ordren er modtaget. Betingelser for levering gælder som beskrevet ovenfor. Alle kontrakter indgås på dansk.

Fortrydelsesret
Der er som udgangspunkt ikke fortrydelsesret på afskårne blomster og buketter, da der er tale om levering af unikke og håndlavede produkter, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, jf. Forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 1 jf. § 7, stk. 2, nr. 1. Dog tilbyder vi hos CS Blomsterdesign at du kan fortryde din bestilling helt frem til den sidste hverdag kl. 16.00, før leveringsdagen ved at ringe til butikken på 20 13 89 83 eller skrive en mail til christina@csblomsterdesign.dk. Vi påbegynder typisk en bestilling om morgenen.

Reklamationer
Vi garanterer, at en blomsterhilsen leveret gennem CS Blomsterdesign er frisk ved modtagelsen, at udbringningen sker på den ønskede dag og at værdien af blomsterne svarer til det bestilte. Eventuelle reklamationer, skal rettes direkte til butikken og senest første hverdag efter leveringen. Vi skal have orden retur, så vi kan se varen fysisk. Vurderingen vil i alle tilfælde bero på varens art og naturlige holdbarhed. Hvis du selv har skadet varen i form af forkert behandling, herunder f.eks. klipning, fraskriver CS Blomsterdesign sig ansvaret for blomsternes holdbarhed. Tekniske fejl vil blive rettet hurtigst muligt, efter det er kommet til CS Blomsterdesign’s kendskab. Der gøres opmærksom på, at købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på købet.

Databeskyttelsespolitik og cookies
CS Blomsterdesign behandler personoplysninger om vores brugere og anvender cookies på hjemmesiden https://csblomsterdesign.dk/


Ansvarsfraskrivelse
CS Blomsterdesign påtager sig ikke ansvar for tekniske fejl, problemer med opkobling til internettet, behandling af data i forbindelse med betaling, eller tab. CS Blomsterdesign fraskriver sig ethvert ansvar for tab, forårsaget af at brugere af hjemmesiden har anvendt servicen uden at følge de tekniske kravspecifikationer og supplerende vejledninger.

CS Blomsterdesign er ikke ansvarlig for fejl, eller mangler, ved købte produkter, herunder fejl i data m.v., medmindre det kan påvises, at fejlen kan tilregnes CS Blomsterdesign som forsætlig eller uagtsom. CS Blomsterdesign kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlig for tabt fortjeneste, driftstab eller andre indirekte tab.

Købelovens ufravigelige mangelsregler finder anvendelse ved forbrugerkøb, der er omfattet af købeloven.

Indkøbskurv
Scroll to Top