Cocktails – Pearlfisher

Cocktails – Pearlfisher

kr. 120,00

Cocktails – Lækre smagsfulde Cocktails lige til at drikke

Nyd dem kolde og få en ægte smagsoplevelse uden at skulle blande dem selv. Perfekte som tilvalg til en smuk buket blomster, eller i en gavekasse.
Vælg mellem hele tre varianter:

1) Rom-Jordbær-Mynte

2) Gin-Stikkelsbær-Hyldeblomst

3) Vodka – Rabarber – Ingefær

kr. 

Cocktails fra Pearlfisher er nu at købe hos Christina Svanholm Blomsterdesign. Det er færdigblandede cocktails, og de er drikkeklar til sommerens mange aftenener.

Cocktails fra Pearlfisher er den perfekte gaveidé til enten gavekurven eller som tilbehør til en smuk buket blomster. Se mit udvalg af buketter her, som du kan tilføje Høj Luftig Buket

For bedste nydelse af cocktails

Hav cocktailen på køl inden du vil servere.
Sørg for at glasset er køligt, og tilføj knuste isterninger.
Ryst flasken grundigt inden servering.
Hæld cocktailen over isterninger.
Tilføj evt. en citronskive, et limeblad eller en stilk rosmarin eller enebær – afhængig af hvilken cocktail du serverer.
Her hos CS Blomsterdesign tilbyder jeg disse tre varianter: Rom-Jordbær-Mynte, Gin-Stikkelsbær-Hyldeblomst og Vodka – Rabarber – Ingefær

De indeholder følgende ingredienser:

  • Gin: Vand, stikkelsbær (25%), sukker, citron, hyldeblomst (5%), ingefær, enebær, rosmarin, kinabark, sydesalt
  • Rom: Vand, jordbær, sukker, citron, limeblade, mynte, szechuanpeber
  • Vodka: Vand, rabarber, sukker, citron, citrongræs, hibiscus, stjerneanis

I hver cocktail er der 750 ml, nok til et par smagfulde glas. Og så er de lette i procenterne, da de har en alkoholprocent på 6% vol.

 

Mere om hver enkel variant:

Rom-Jordbær-Mynte: Klassisk smag af rom, mynte og sukker, kombineret med saften fra søde jordbær, de krydrede limeblade og szechuan peber, der tilfører små citrus og anisnoter og giver en lille pirrende krydring.

Gin-Stikkelsbær-Hyldeblomst: Kombinationen af den enebærkrydrede gin, den kraftige ingefær og de aromatiske hyldeblomster, giver en balanceret sød /syrlig cocktail med noter af stikkelsbær, rosmarin & citrus.

Vodka – Rabarber – Ingefær: En balanceret cocktail med syrlige rabarber, kombineret med delikat tilføjelse af ingefær, sødlig & frisk

Variant

Rom/Jordbær/Mynte, Gin/Stikkelsbær/Hyldeblomst, Vodka/Rabarber/Ingefær

Indkøbskurv
Scroll to Top